Přeskočit na obsah

Zveme na Lešanské čarodějnice

Spolek Lešanský sad vás srdečně zve na tradiční Lešanské čarodějnice. V neděli 30. dubna se můžete setkat se svými sousedy u velké hranice nad sadem Višňovka.

Od 16 do 18 hodin bude v sadu otevřena čarodějnická stezka s úkoly, tvořením a kouzly. Za absolvování slibují čarodějnice a čarodějové sladkou odměnu. Oceněna bude i nejlepší maska. V loňském roce bylo odpoledne v sadu velmi živo a naše čarodějnice (a tu a tam i čarodějové) se už na vás opět těší s vypečenými úkoly!

Od 17 hodin si budete moci opéct buřt. Velká hranice bude zapálena v 19 hodin. Letos se snažíme vše pečlivě předjednat s místní samosprávou i hasiči, takže neplánované návštěvy kralupské a nelahozeveské hasičské jednotky (kdy v jednu chvíli nebylo daleko od uhašení našeho úžasného ohně), by se již neměly opakovat. Taktéž náš zástupce, nahlášený na takzvané „ohlašovně pálení“, bude pravidelně kontrolován, zda má u sebe funkční a nabitý mobilní telefon, aby jej případně mohl zvednout, pokud by mu hasiči náhodou volali.

Na místě bude možné zakoupit občerstvení (pivo, víno, nealko, medovina, buřty na opečení aj.). Vlastní sklenice a talířky jsou vítány. Přáli bychom si co nejméně odpadu.

V noci bude u ohně přespávat hlídka. Pokud se chcete přidat, přineste si spacáky a přenocujte s námi. Pro nocležníky bude občerstvení od určitého (blíže nespecifikovaného) okamžiku zdarma.

Těšíme se na vás.

Událost na Facebooku

Jak to u nás vypadalo loni, se můžete podívat zde: